En Hondakoja för hundägare

Det här är Honda W.O.W. – en konceptsmåbil med specialutrymmen för människans bästa vän. Fyra skjutdörrar och hundfönster i marknivå utmärker denna Wonderful Open-hearted Wagon...
Annons

Det här är Honda W.O.W. – en konceptsmåbil med specialutrymmen för människans bästa vän. Fyra skjutdörrar och hundfönster i marknivå utmärker denna Wonderful Open-hearted Wagon i Hondas monter på Tokyosalongen.

En Hondakoja för hundägare
Skjutdörrar är högsta mode i bilindustrin just nu.

Frågan är hur seriöst menad WOW-Hondan är. Två skjutdörrar per sida är en djärv idé, som dock redan framskymtat i spekulationerna om en ny modell från Peugeot, preliminärt kallad 2007. Kanske är det en praktisk lösning för framtida citybilar.
Honda WOW är 398 cm lång, 172 bred och 168 hög. Axelavstånd 268 cm. Invändigt finns tre sätesrader med vardera två stolar, tillverkade av böjträ i form av boklaminat, med en tunn tygklädsel. Golvet är klätt med mahognyträ.

En Hondakoja för hundägare
W.O.W. är utvecklad för hela familjen – inklusive våra fyrfota familjemedlemmar.

Istolsrad två finns plats för en medelstor hund i en speciell flexibel korg, från vilken hunden har egen utsikt genom fönster i golvnivå i bakre skjutdörren.
Är Fido mer i knähundsformat, kan han åka i en särskild minihundkorg på handskfackets plats i framsätet. En grov slang för extra friskluft finns att rikta mot den fyrforta vännen.

En Hondakoja för hundägare
W.O.W. har fiffiga funktioner för Fido…
Annons
Annons
Rulla till toppen