Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!

Vi väljer bästa tjänstebilskombi – nya Passat och Saab 9-5 möter Mondeo, Mazda 6, Vectra och V70. Provkörd Corvette Z06, 512 hk 320 km/h för...
Annons

Vi väljer bästa tjänstebilskombi – nya Passat och Saab 9-5 möter Mondeo, Mazda 6, Vectra och V70. Provkörd Corvette Z06, 512 hk 320 km/h för 780.000 kronor. Årets bästa bilar – rösta på din favorit och vinn massor av fina priser. Allt om miljöbilsanfallet i Tokyo; Mazda vätgas-Wankel, Honda bränslecell och Daihatsu sport-hybrid. Stort test av friktionsdäck, bilnyheter, begtest av Volvo S60. Detta och mycket mer i nummer 22.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Provkörning: Jail house rock
Corvette Z06. Hårdtrimmad V8:a, högoktanigt bränsle och Highway Patrol. Alla ingredienser fanns med när vi provkörde GM:s ”badboy” Corvette Z06 i Detroit.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Bilnyheterna
Nya Mercedes GL-klass är nära släkt med ML- och R-klass – men större och lyxigare. BMW Z4 M är här med 343-hästars sexa – Porsche Boxster får se upp. Toyota satsar på säkerhet -Yaris får toppbetyg i krocktest. Vem sa att miljöbilar är tråkiga? Honda FCX stal showen i Tokyo. Test av ”ta-med-navigator” för bilen, speltest, bilindustriskvaller, speltest och mycket mer i bilnyheterna.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Kombitest: Sex packåsnor för barnvagnar, hockeyutrustning, matkassar…
Ford Mondeo, Mazda 6, Opel Vectra, Saab 9-5, VW Passat och Volvo V70. Två heta nykomlingar har landat i kombi-Sverige; nya passat och ”nya” Saab 9-5. Vi ställder den mot favoriterna i klassen.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Provkörning: Tung investering i lätt teknik
Jaguar XK. Låg vikt ger mer körglädje. Nya Jaguar XK är tack vare aluminium uppåt 300 kilo lättare än om den hade byggts i stål.

Årets bästa bilar: Rösta och vinn fina priser
Nu är det dags att rösta fam vilka bilar som är bäst i varje klass och ge ditt imagebetyg till bilinustrin. Som vanligt står det en massa fina priser på spel för er som röstar. Vad sägs om 32″ Sony LCD-tv, Kärchers automatiska dammsugare, klockor från Epoch och Certina, en uppsättning BM-racingfälgar och mycket mer.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Tokyosalongen: Miljörace i Tokyo
Tokyo Motor Show 2005. På bilsalongen i Tokyo blickar man gärna ett steg längre än på andra bilmässor. De 39:e föreställningen visade att miljösamvetet gör sig påmint allt mer. Följ med Mikael Johnsson på en guidad tur bland hybrider, bräncelcellsbilar och en hel del konstigheter.

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Test: Bästa bråttomdäcken?
Elva friktionsdäck i vintertest. Mellaneuropeiska friktionsdäck är perfekta för autobahn. Men är de säkra på isiga, svenska vintervägar? Svaret är ja – men bara om du väljer rätt däck!

Nytt nummer: Bästa tjänstebilskombin!Ägartest: Trofast och komfortabel
Volvo S60. Komfortabel som få och dessutom körglad – om du har en av toppmaskinerna. De flesta är positiva till den sportiga aktern, men öppningen till bageutrymmet är på tok för litet.

Sport: Svenskt guld blev tyskt silver
DTM. Årets DTM är över och mästaren heter Gary Paffett. Mattias Ekström tog sliverplatsen, men det firades inte länge – nu har 2006 års säsong börjat.

Annons
Annons
Rulla till toppen