Yaris, sockeplast för däcken, F1-test och lämning!

Fredrik Pettersson har kört nya Toyota Yaris i Monte Carlo, Pär Brandt har testat sockeplast i Norge, Fredrik Huldt har åkt till Spanien för att...
Annons

Fredrik Pettersson har kört nya Toyota Yaris i Monte Carlo, Pär Brandt har testat sockeplast i Norge, Fredrik Huldt har åkt till Spanien för att kolla formen på Toyotas F1-team och så har vi lämning av nummer 25!

Fredrik Pettersson om nya Toyota Yaris: ”Styrningen är riktigt fin, särskilt för att vara Toyota, och bilen känns riktigt bra, kvalitetskänslan på interiören är däremot sämre än i föregångaren och fjädringen är lite väl hård. I baksätet sitter man kanon, det går att skjuta bakåt 15 centimeter och ryggstödet kan också lutas. Det kommer att bli hårt för nya Clio och Pega 207.”

AutoSock heter en norsk variant av snökedjor som den gamla Saabdesignern Einar Hareide har varit med om att ta fram. ”Funkar bra men är framförallt otroligt lätt att sätta på – det tar mindre än en minut att sätta på plastsockan sedan tar man sig upp för backar man inte ens skulle fundera på att attackera. Artikel kommer!”

Fredrik Huldt ska äta middag med hela Toyotas F1-team, är du snabb och mejlar mig kan jag skicka ner några frågor till honom. Alltså, vad vill du veta!?

Till sist så kan jag bara meddela att vi har lämning, vilket alltid är lika skönt när det är över…

Och så kan jag skvallra lite lagom hemlighetsfullt och säga att de som är med i Club 100 (har prenumererat på tidningen i minst 100 nummer i följd) kommer att få tidningen hela sex dagar innan den kommer ut i handeln – efter nyår!
Hur det kommer att gå till tänker jag inte avslöja ännu.

Alrik

Annons
Annons
Rulla till toppen