Ett skepp kommer lastat med nostalgi

Den 16 juli stävar M/S Romantika iväg för Classic Car Cruise Parade i det estniska huvudstaden Tallinn. Under 38 timmar förvandlas fartyget till ett nostalgiskt...
Annons

Den 16 juli stävar M/S Romantika iväg för Classic Car Cruise Parade i det estniska huvudstaden Tallinn. Under 38 timmar förvandlas fartyget till ett nostalgiskt nöjesfält för älskare av 50- och 60-talen.

Ett skepp kommer lastat med nostalgi
Nostalgisk seglats till Tallin i högsommaren.

Eller som man skriver i uppropet: Det här är festen där Elvis hade velat varit med.
En annan Presley är dock med ombord. Han heter Reg Presley och är sångare i 60-talsbandet Troggs. De ska underhålla ombord med sina gamla hits som ”Wild Thing” och ”Love is all around”.
– Ta med danspupporna och hartsa sulorna för det blir ingen stiltje på denna resa, som entusiasten Sören Bergholm uttrycker det.
Bland andra kända namn som följer med finns Boppers och Bosse Bildoktorn, som ska berätta om sitt klassikerintresse och svara på frågor.
Efter ankomst och frukost ska bilarna rulla av båten för en tvåtimmars parad på Tallins gator. I hamnen koras vinnaren av Classic Car Cruise Parade, som belönas med buckla och 15.000 kronor.
På sajten (länk nedan) finns information om bokning, priser, program och regler för att ta bilen till Estland. I skrivande stund finns 40 bilplatser och 500 hyttplatser kvar.

Annons
Annons
Rulla till toppen