Ny lackförsegling från Lahega

Lahega Kemi lanserar ett nytt lackförseglingsmedel. Det ger djupare glans på moderna lacker och ett bättre skydd mot torkfläckar.

Lacken på dagens bilar är svår att lackbearbeta då den har blivit hårdare än förut. Bra för reptåligheten, men svårt att polera i efterhand. Till och med för en erfaren och professionell bilrekonditionerare kan det vara svårt att få upp rätt lyster.
Med detta i åtanke har Lahega Kemi AB tagit fram ett nytt lackskydd med namnet "No 1 Topseal 34". Den nya lackförseglingen förenklar processen och gör att bilägaren kan bibehålla en skinande och glänsande lack.
No1 Topseal 34 är ett 1-komponents högteknologiskt och avancerat lackförseglingsmedel utan slipmedel. Produkten är anpassad för dagens vattenbaserade lacker och ger maximal lyster samt glans med lång hållbarhet.
No1 Topseal 34 är enklare att använda än andra lackförseglingsmedel och kan appliceras för hand eller med maskin. Lackförseglingen ger även ett skydd mot kalkringar, dessa bildas av att vattendroppar torkar på lacken och då ökar risken för lackskador i starkt solljus. På en lack som behandlats med No 1 Topseal delas vattnet inte upp i droppar utan rinner av i hela sjok.