Gräsligt snygg klippare

Den franske designern Kadeg Boucher har gjort en fantasifull tolkning om hur en gräsklippare borde se ut. Hans F1-inspirerade klippare är bland annat utrustad med...
Annons

Den franske designern Kadeg Boucher har gjort en fantasifull tolkning om hur en gräsklippare borde se ut. Hans F1-inspirerade klippare är bland annat utrustad med fjärding, styrning och som hatt till tändstiftet – en liten hjälm för att ge ekipaget en liten förare under airboxen.
Perfekt för att försöka kapa tiondelar på gräsmatteklippningen.

Gräsligt snygg klippare

Förutom den förförande lackeringen från Lotusbilarna finns den även i Ferrari-röd eller McLaren-silver. KLICKA FÖR STÖRRE

Ofta när en F1-bil tappat fästet och hamnat på de omgivande gräsytorna brukar någon kvick kille i kommentatorshytten skrocka något om ”världens dyraste gräsklippare”.
Måhända var det detta som inspirerade designern Kadeg Boucher från Rennes att skapa detta projekt med en fantastiskt vacker gräsklippare med starka Formel1 inslag.
För att nämna några godbitar som återfinns på gräsklipparen kan man nämna ratten med LCD-skärm som är kopplad till framhjulen, individuellt fjädrande hjul, borrade bromsskivor samt en förarhjälm som tändstiftshatt.
Allt detta skulle göra att man inte längre går ut på lördagsförmiddagen för att kapa gräs utan för att kapa tiondelar från förra veckans gräsklippning.
Tyvärr är det dock enbart en datormodell och det finns inga planer på att förverkliga projektet.

Gräsligt snygg klippare
Gräsligt snygg klippare
Gräsligt snygg klippare
Gräsligt snygg klippare

Annons
Annons
Rulla till toppen