TV-premiären: Vad tyckte du?

I måndags kväll var det premiär för nya TV-programmet Gran Turismo på TV8. Här kan du se Fredrik Huldts inslag igen – och tycka till...
Annons

I måndags kväll var det premiär för nya TV-programmet Gran Turismo på TV8. Här kan du se Fredrik Huldts inslag igen – och tycka till om premiären.

TV-premiären: Vad tyckte du?

Tom Bertling och Gunnar Dackevall är programledare för Gran Turismo. Till sin hjälp att renovera nio GT-bilar har de elever från en fordonsteknisk gymnasieskola.

Gran Turismo kommer att sändas i tjugo timslånga avsnitt i höst och till våren. Den ene av de båda programledarna är ett lindrigt sagt bekant ansikte för alla Auto Motor & Sport-läsare – Gunnar Dackevall.

Han har sällskap i studion av Tom Bertling, inredare med ett icke tidigare dokumenterat bilintresse. Tom kommer också att leda arbetet med att renovera nio GT-bilar, ett arbete som pågår i studion under hela programserien.

Auto Motor & Sport kommer också att bidra med ett inslag i varje program. Det är vårt webb-TV-team Fredrik Huldt och Richard Sjösten som levererar en rykande provkörning av planetens fetaste bilar. Den här gången rattade Fredrik Huldt värstingen från Sant Agata – Lamborghini SuperVeloce 670SV.

Du som missade premiären har fortfarande chansen. "Gran Turismo" läggs upp på TV8 Play, du kan se Fredriks inslag här – och dessutom sänds hela programmet i repris: Fredag (17.00) och lördag (23.05) är tiderna som gäller.

Vad tyckte du om premiären?
Antingen snabbtycker du genom att gasa eller bromsa – eller också använder du vår kommentarsfunktion för att dissa eller hissa. Berätta också gärna vad du vill se, och vad du inte vill se. Kritik ska vara konstruktiv. Eller hur?

Annons
Annons
Rulla till toppen