Ilsken Persbrandt och Huldt i skämsmössa

I gårdagens avsnitt av Gran Turismo blev det rejält härsken stämning i Mikael Persbrandts Porsche när kartläsaren räknade fel. Och Fredrik Huldt hårdtestade en superbil...
Annons

I gårdagens avsnitt av Gran Turismo blev det rejält härsken stämning i Mikael Persbrandts Porsche när kartläsaren räknade fel. Och Fredrik Huldt hårdtestade en superbil – och kraschade. Kolla här om du missade det.

Ilsken Persbrandt och Huldt i skämsmössa

”Måsvingen” har en prislapp på drygt två miljoner kronor. Det stoppar inte Fredrik Huldt från att misshandla den…

Mikael Persbrandts kartläsare räknar fel på hålltiderna inför en av specalsträckorna. Misstaget visar sig vara en dyrbar tabbe som kostar Persbrandt en tidsbestraffning.

Ilsken Persbrandt och Huldt i skämsmössa

Missa inte kvällens Gran Turismo – 22.00 på TV8.

Skådespelaren visar med all önskvärd tydlighet vad han tycker om det hela.

auto motor & sports Fredrik Huldt hårdtestar Mercedes nya superbil SLS AMG. "Måsvingen" med 571 hästkrafter är fartspärrad vid 317 km/h och har en prislapp på drygt två miljoner kronor. Det stoppar inte Huldt från utforska super-Mercans yttersta gränser. En ballettdans på slak lina visar det sig när han plötsligt tar ett par danssteg över gränsen och kraschar in i teamets kamerabil.

"Pinsamt, minst sagt", säger Fredrik. "Jag skämdes som en hund när jag ringde Mercedes PR-chef och berättade att jag varit ute och slarvat med hans tyska primadonna."
"Det vart ju inte helt billigt heller tyvärr." skrattar Fredrik.
"Mitt bästa minne av dagen är SLS:ens vansinnigt starka V8 som bjuder på mäktig sång och behandlar bilen som om den vore byggd av luft. Högfartsaccelerationen är skrämmande!"

Dessutom testar Tom Bertling en fyrhjuling på larvfötter i stenhård norrländsk terräng. Det visar sig att den larviga larvhjulingen är som en skoter och motorcykel i ett. Tänka sig…

• Se detta avsnitt på www.tv8play.se
• Gran Turismo på måndagar, klockan 22.00 på TV8.

Annons
Annons
Rulla till toppen