24 timmar i Audi R8 GT: Bekväm som en spikpistol!

För att ta reda på hur bra (och obekväm) Audi R8 GT är fick Fredrik Huldt spendera 24 timmar (i sträck) i Audis toppspelare. Kolla...
Annons

För att ta reda på hur bra (och obekväm) Audi R8 GT är fick Fredrik Huldt spendera 24 timmar (i sträck) i Audis toppspelare. Kolla in hur Fredrik hanterar 560 hästar på Autobahn – i snöslask. Och hur skön den är att sova i.

24 timmar i Audi R8 GT: Bekväm som en spikpistol!

Fredrik Huldt fick provköra exemplar 000 – av 333. KLICKA PÅ BILDEN!

• Klicka här för att se AUDI R8 GT in action!

Audi har äntligen bestämt sig för att släppa alla hämningar vad gäller deras superbil R8. I en liten begränsad upplaga om endast 333 bilar byggs nu den snabbaste bilen någonsin från Ingolstadt – R8 GT. En R8 som är lättare, starkare, snabbare och mer extrem än de tidigare versionerna.
"Den väldigt högljudd. Tjutet från V10:an på full gas har väldigt mycket Sant'Agata Bolognese över sig. Vilket såklart är väldigt trevligt"

24 timmar i Audi R8 GT: Bekväm som en spikpistol!

Den låter väldigt mycket som en släkting från Sant'Agata Bolognese. KLICKA PÅ BILDEN!

För att ta reda på om bilen går att leva med fick Fredrik Huldt som första svenska journalist spendera ett dygn i superbilen för att ta reda på hur bra och hur obekväm Audis toppspelare verkligen är. Under resans gång får vi bland annats njuta av historiens fetaste rallyjärn.

"Den har ett stenhårt sportchassi och djupt skålade racestolar. Kanon för en dag på Nürburgring. Men om man tvingas spendera natten i bilen … Säg så här, det var kriminellt obekvämt!"

"Vi hade 560 hästar och minusgrader med snöslask på Autobahn. På det hela taget en väldigt spännande provkörning."

• Klicka här för att se Audi R8 GT i vår tv-spelare

Annons
Annons
Rulla till toppen