LISTA: Världens läckraste interiörer

Bilsajten Wards AutoWorld har tagit fram en lista på de tio läckraste bilinteriörerna just nu. Och det är inte bara tyska bilar som tagit sig in på listan...

Bild 367446

Audi A8 får beröm för de högglansiga träpanelerna och växelspakens design.


"Biltillverkarna är så fokuserade på även de minsta detaljer att det numera är svårt att hitta en dålig interiör", säger Drew Winter, chefredaktör för Ward's AutoWorld.

Sajten har inte har lagt upp interiörerna i någon specifik ordning, utan helt enkelt valt ut tio interiörer som de klassar som "riktigt bra". Bland de tio vinnarna finns bilar som har erkänt högkvalitativa interiörer - som Audi A8 och BMW X3 - men också märken som tidigare inte gjort sig kända för sina interiörer. Exempelvis återfinns både Chevrolet Cruze, Dodge Charger och Jeep Grand Cherokee på listan.

BMW X3 excellerar med panelernas passform, det fällbara baksätet och det nya iDrive-reglaget som är mycket mer lättskött jämfört med det gamla.

Bild 367447

Chevrolet Cruze får pluspoäng för sina plastpaneler, rejäla läderklädda stolar och bra ljudisolering.


Även Volvo S60 finns med på listan. Ward's gillar bland annat den flytande mittkonsolen. Både sedanmodeller, minibussar och suvar finns representerade och listan ger säkert upphov till diskussioner i bilvärlden. Vad säger ni läsare? Kommentarsfältet är öppet!

En fullt rimlig lista över snygga interiörer.
158
369