Huldts bästa: Provkörningar vi minns

Fredrik Huldt, mannen vi alla är lite avundsjuka på, har kört bilarna de flesta av oss bara har sett på bild. Har du sett hans...
Annons

Fredrik Huldt, mannen vi alla är lite avundsjuka på, har kört bilarna de flesta av oss bara har sett på bild. Har du sett hans galna provkörningar? Här är ett urval av de bästa.

 

Huldts bästa: Provkörningar vi minns

Se några godbitar ur Huldts provkörningsarikiv. Klicka här!

Ferrari 599 GTO och 599 XX.
Huldt kör 599 GTO – Ferraris snabbaste gatbil någonsin – plus några hårda varv med GTO:s elaka kusin 599 XX. Se Ferraris hårdaste här!

Abarth 500 Assetto Corse.
Ta en Fiat 500 och släng ut komfortdetaljer, elektronik och stolar? Då får vi en opraktisk och obekväm småbil. Men också en väldigt snabb liten elaking med ett helt nytt namn – Abarth Cinquecento Assetto Corse.

Spyker LM85.
Det pratas väldigt mycket om Spyker i Sverige. Men visste ni att det är en sportbil också…? Nu har Huldt fått chansen att hårdköra ett jaktflyg från 40-talet – en Spyker LM85.

Världens lyxigaste bilar.
Huldts jakt på den ultimata körupplevelsen går vidare. Den här gången riktas TV-kamerorna mot Rolls-Royce. Se honom köra den enorma Phantom Coupé och nya ”lill-rollsen” Ghost.

Huldts bästa: Provkörningar vi minns

Eller varför inte se honom köra någon av dessa ”små” godingar? Klicka på bilden.

Annons
Annons
Rulla till toppen