De bredsladdar på arbetstid

Mercedes-Benz World är himmelriket för bilfantaster som gillar Mercedes. Deras Silver Arrows är ett uppvisningsteam som tar sitt jobb på fullaste allvar och med brölande V8:or och skrikande däck är det inte svårt att förstå varför. Se filmen!
Annons

 

Det finns vissa anledningar att stiga upp ur sängen som är trevligare än andra. Att föreställa sig en annan tillverkare än Mercedes som skulle ha ett eget uppvisningsteam vars uppgift enda är att underhålla publiken med bredsladdsövingnar och precisionsstunts är inte det lättaste. Mercedes motsvarighet till luftens Blue Arrows är stuntförare som med minimala marginaler utför publikfrieri med AMG:s stoltheter. 

Det var för övrigt en av Silver Arrows förare, Mauro Calo, som slog världsrekordet i bredsladd för några veckor sedan. Mercedes-Benz World är ett kombinerat konferenscenter med restaurang, museum och upplevelseområde där det fins möjlighet att provköra Mercedes olika bilar och se Silver Arrows uppträda. Platsen är den berömda Brooklands-banan i södra England. 

Annons
Annons
Rulla till toppen