Hyundai: 13 nya modeller på 18 månader

I höst lanseras mellanklassaren i40 i Sverige, och det blir märkets viktigaste lansering någonsin. Nu avlöjar en Hyundaichef att ytterligare 13 modeller ska lanseras de närmaste 18 månaderna.
Annons

Hyundai: 13 nya modeller på 18 månader
Kombiversionen av i40 lanseras nu i höst, och sedanversionen följer senare.

Vi blev riktigt imponerade när vi provkörde kombiversionen av i40 i juni. Dieselmodellerna är miljöklassade och bilen levereras med ett femårigt garantipaket. i40 blir först ut i en våg av produktnyheter, enligt Just-Auto, som intervjuat Hyundai Storbritanniens chef Tony Whitehorn.

”Varumärket Hyundai har utvecklats under de senaste modellanseringarna. Det första steget var i30 som var vår första Europadesignade bil, och detta följdes av i10 och i20. Nästa steg var ix35 som förde mer stil och känsla till Hyundai, och nu är vi i steg tre med lanseringen av i40 kombi, som kommer att följas av sedanmodellen och Veloster senare under året”, säger Tony Whitehorn.

Under de närmaste 18 månaderna ska 13 nya eller uppdaterade modeller lanseras. Efter de 18 månaderna kommer ix35 vara äldst i modellprogrammet – och den lanserades så sent som i april 2010. En av de 13 modellerna blir nya i30, som vi visade en skiss av igår onsdag.

Hyundai: 13 nya modeller på 18 månader
Hyundai släppte en skissbild på nya i30 igår onsdag – klicka för att läsa mer.
Annons
Annons
Rulla till toppen