Läsarbilden: BMW 3-serie – och en Saabkombi!

Våra uppmärksamma läsare har fångat både helt nya BMW 3-serie och en Saab 9-5 SportCombi ute i trafiken. Sitter du också på spionbilder? Skicka in dem!

De sista utprovningarna av nya 3-serien pågår just nu. En av våra läsare har fångat sedanverionen på bild.

På bilsemester i Österrike lyckades Jan Tangen fånga helt nya BMW 3-serie på bild. Sluttesterna pågår just nu, och nya 3-serien gör sin debut i höst. Försäljningen börjar tidigt 2012. Först ut blir sedan- och Touringversionerna, följt av en fyradörrars coupé, en upphöjd coupé (3-serie GT), en coupé och en cabriolet.

En Saab 9-5 SportCombi TTiD4 plåtades i Uddevalla.

En bil som inte är på spionstadiet, men som ändå inte tillverkats i särskilt många exemplar är nya Saab 9-5 SportCombi. Mikael Tolwers hittade denna TTiD4 utanför McDonald's i Uddevalla. Den är avställd, men står skriven på Saab Automobile i Trollhättan. På grund av Saabs finansiella problem har inte särskilt många exemplar av nya 9-5 SportCombi nått utanför fabriksväggarna, men några exemplar rullar trots allt på svenska vägar.

Under vinjetten Läsarbilden publicerar vi bilder som auto motor & sports läsare skickat in. Har du fått syn på en hemlig prototyp eller en bara udda bilmodell? Skicka in den till erik.soderholm@automotorsport.se!

En ny 3-serie – det var på tiden!
493
135