Ferrari 458 Italia Spider – första bilderna

Någon har halkat på tangentbordet och publicerat officiella bilder på nya Ferrari 458 Italia Spider. Nu kan vi äntligen se hur den taklösa versionen ser ut, men den stora frågan återstår: blir det plåttak eller tygsufflett?

Ferrari 458 Italia Spider

Det ser helt uppenbart ut som officiella bilder från Ferrari, men de har läckt ut i förtid. Klicka på bilden för att länka till Cheers & Gears för att se fler bilder på Ferrari 458 Italia Spider.

Då har det hänt igen – någon har fått förhandsbilder och publicerat dem på nätet. Den här gången är det den taklösa Ferrari 458 Italia Spider som halkat ut på i förtid, innan sin officiella premiär på Frankfurtsalongen.

Det är sajten Cheers & Gears som uppenbarligen fått tillgång till bilderna på Ferrari 458 Italia Spider och helt enkelt lagt ut dem på sin sajt. Vi får se tre bilder med taket nere, vilket innebär att man inte får svar på de rykten som cirkulerat om en avancerad takkonstruktion. En del hävdar att Ferrari 458 Italia Spider får en typ av "plåttak" och andra hävdar att det blir en traditionell tygsufflett.

Genom att klicka på länken till Cheers & Gears och deras bilder Ferrari 458 Italia Spider kan ni bilda er en egen uppfattning. Vad är det för tak som döljer sig under motorluckan?

Läckta bilder eller ej, men det här är en av de snyggaste Ferrarimodeller jag sett!
177
70