Specialversion sålde slut på 50 minuter

Den ekonomiska krisen drabbar inte alla. Ferrari lanserade en specialversion av FF för 2,8 miljoner kronor – och alla sålde slut på en knapp timme.
Annons

Specialversion sålde slut på 50 minuter
För 2,8 miljoner kronor ingår bland annat exklusiv lackering och läderklädsel samt ett matchande väskset. Sugen på att slå till? Tyvärr – de tio exemplaren sålde slut på 50 minuter.

Specialversioner av Ferrarimodeller brukar säljas dyrt och snabbt. Men den här gången rör det sig inte om någon racingversion för att fira en tävlingsvinst.

Ferrari FF Neiman Marcus Edition har tagits fram i samarbete med den amerikanska lyxbutikskedjan med samma namn. Bilarna lackas i Grigio Caldo och tillverkas i begränsad upplaga på tio exemplar. Priset ligger på motsvarande 2,8 miljoner kronor, drygt 700.000 kronor mer än det amerikanska grundpriset för en FF. I priset ingår en utbildning i vinterkörning i exklusiva skidorten Aspen i Colorado.

Varje exemplar får en plakett som talar om vilket tillverkningsnummer bilen har. Köparna av Neiman Marcus-versionen behöver heller inte vänta lika länge på leverans som de ”vanliga” köparna av modellen: de rika och lyckliga köparna kan ta emot sin FF under våren 2012.

Detta är inte första gången Neiman Marcus-butikerna säljer bilar. Förra året sålde en specialversion av Chevrolet Camaro Convertible för 550.000 kronor slut på tre minuter.

Annons
Annons
Rulla till toppen