FILM: En provtur i Lamborghini LM002

Vi har alla hört talas om Lamborghini LM002, den maffiga italienska Hummern. Men hur är den att köra? 17 minuter film finns här!Skräckinjagande, massiv, maffig och törstig. Sätten att besriva Lamborghini LM002 är många. Ägaren till det vita monstret i filmen ovan har en mycket respektingivande bilsamling, som består av bland annat en Dodge Viper, en Ferrari F40 och en Lamborghini Aventador som ännu inte levererats.

I filmen kan vi se den enormt breda mittkonsolen, höra V12-motorn med 455 hästar och känna på stridsvagnskänslan under en provkörning. Kanske är inte fickparkeringar LM002:ans bästa gren men "flytta-på-dig-faktorn" lär vara högst närvarande på motorvägen... 

Lamborghini visade upp LM002 1986 och tanken var först att bilen skulle användas militärt. Men snart fick även vanliga civilister ta del av vad som blev en (mycket primitiv) föregångare för dagens prestandasuvar. Snart kan det vara dags för en ny "Rambo-Lambo", dock i något förfinad form. De första illustrationerna på vad som blir Lamborghinis nya försök i suv-klassen har vi redan publicerat och förmodligen dyker den upp i konceptform under året.

Jag skulle gärna vilja ha en LM002 i garaget – den är ju superhäftig!
286
50