BMW M6 – nya filmer och hela prislistan

BMW har nyss visat upp nya M6 som kommer både i coupé- och cabrioletform. Nu släpps ett nytt bildgalleri, de första filmerna på nykomlingen och hela prislistan med alla fakta och tillval.
Annons

BMW M6 – nya filmer och hela prislistan
BMW M6 får 19-tumshjul som standard och 20-tummare finns som tillval. Ett härligt problem som M6-köparen ställs inför är färgvalet. M6 Coupé kan fås i den nya lacken Sakhir Orange (något mörkare än Valencia Orange från BMW 1-serie M Coupé) och M6 Cabriolet kan lackas i San Marino Blue. Klicka för att komma till bildgalleriet!

Under söndagen skrev vi om helt nya M6 som är den snabbaste tvådörrarsmodellen BMW någonsin producerat. Av artikelkommentarerna att döma var responsen bland er läsare till stor del positiv. ”Stor fyrsitsig prestandacab – mums!” skrev Joppe, och signaturen Mats önskar ett prestandatest mot Nissan GT-R.

Nu finns de första rörliga bilderna på Youtube. Dessutom har den tyska prislistan läckt ut, där vi kan se aktuella tillval. I Tyskland blir grundpriset för M6 Coupé 1.136.000 kronor när den lanseras i juli, medan cabrioletmodellen går att beställa redan nu för motsvarande 1.205.000 kronor. 

I standardutrustningen finns aktiv M-differential, Dynamic Damper Control, M Servotronic, head up-display och dubbelkopplingslådan M DKG. Även den smala och treekrade sportratten är standard och skickar en hälsning till forna tiders M-bilar – till exempel M5 E34.


Annons
Annons
Rulla till toppen