BMW M Performance tillbehör hos din handlare

Snart är det dags att botanisera hos din handlare efter ”BMW M Performance accessory program”. Det är originaldelar som gör din BMW 5-serie, 3-serie och 1-serie ännu sportigare, utvecklade av trimmarstugan BMW M GmbH.
Annons

BMW M Performance tillbehör hos din handlare
Med ”BMW M Performance accessory program” kan din 1-serie bli ännu sportigare och personligare, med bibehållna garantier.

BMW har förberett ett fyrverkeri av nyheter inför Genèvesalongen, som öppnar i början på mars. Mässpubliken kommer att få se BMW 6-serie Gran Coupe, M6 Coupe, 3-serie ActiveHybrid 3, ansiktslyfta X6, i3 och 8 Concept samt den nya gruppen av dieseldrivna ”M Performance Automobiles”.

Men det kommer mera, som det brukar heta. Den egna trimmarstuga BMW M GmbH har tagit fram en ny kollektion av originaltillbehör för eftermontering som ska göra 5-serie, 3-serie och 1-serie ännu sportigare. Tillbehören är inspirerade av motorsporten, enligt BMW, och har fått namnet ”BMW M Performance accessory program”.

Bland produkterna hittar vi sportfälgar, styling, sportratt, aerodynamikpaket, uppgradering av bromsar och fjädring, med mera. Som ni kan se på bilderna nedtill ingår det också praktiska tillbehör som väskor och förvaring för barn i baksätet.

Förutom detta erbjuder BMW också ”BMW M Performance Power Kit” till 2,0-liters dieselmodellerna BMW 520d, 320d och 120d. Effekten höjs från original 135 kW/184 hk till 147 kW/200 hk med ökat vridmoment till 420 Nm, tillgängligt från 1.750 rpm. Prestanda förbättras märkbart, utlovar BMW, med förbättringar av 0-100 km/h på upp till 1,0 sekund. Förbrukning och emissioner förändras inte och garantin kvarstår precis som på en originalbil.

Senare i vår ska BMW komplettera med fler tillbehör för bensinmodellerna, bland annat sportavgassystem och annorlunda luftfilter.

Sedan tidigare finns det originaltillbehör för eftermontering till BMW M3, 1-serie M Coupe, X5 M och X6 M men nu lägger man alltså till ytterligare prylar med ”BMW M Performance accessory program”. De bilägare som väljer att eftermontera någon eller flera av produkterna ändrar inte på några garantivillkor, de är oförändrade.

Först ut på banan är 1-serie och 5-serie som har sina ”BMW M Performance accessory program” liggande på hyllan redan i mars. Ägarna till 3-serie får vänta lite längre, där lanseras prylarna samtidigt som M-paketet ska bli tillgängligt.

Fler detaljer och fakta går att läsa i BMW:s pressrelease ”BMW Genf 2012” inför Genèvesalongen, klicka på länken för att ladda hem som pdf-dokument.

Annons
Annons
Rulla till toppen