Koenigsegg lanserar ny sajt

Kan vi få för mycket av Koenigsegg? Naturligtvis inte och nu har Koenigsegg uppdaterat sin sajt med ännu fler filmer, bilder och fakta. En annan nyhet är en onlineshop, för dig som vill vara Koenigsegg från topp till tå.

Koenigsegg Agera site

Koenigsegg har uppdaterat sin sajt, som nu innehåller ännu mera information än förut. Klicka på bilden för att länka dit i nytt fönster.

Vår svenska stolthet Koenigsegg har på relativt kort tid – jämfört med konkurrenterna i detta exklusiva segment – lyckats etablera sitt varumärke. Som vi alla vet är det inte ett resultat av nerplöjda miljoner i marknadsföring utan för att Koenigsegg byggt spännande modeller.

Men hemsida är också marknadsföring och här har Koenigsegg faktiskt lagt en del krut och uppgraderat. De som surfar in på www.koenigsegg.com hittar nu fler bilder, fler filmer och mer fakta om bilarna – både nuvarande och de äldre modellerna.

En nyhet på hemsidan är en inbyggd butik, "The Koenigsegg Lifestyle Store" med olika kläder och accessoarer. Där går det att handla från och med 23 februari, för de som vill känna sig som Koenigsegg från topp till tå.

Genévesalongen brukar vara det tillfälle som Koenigsegg väljer för att presentera nyheter och den här gången ska vi få se "nya" Agera R, årsmodell 2013. Vad det innebär vet vi inte ännu men det ska presenteras på Koenigseggs sajt i samband med salongspremiären i början på mars.

Snygg uppgradering av sajten. Bara att gratulera Koenigsegg!
315
10