Spionbilder på Volvo XC40 – helt omaskerad

Vill du se exakt hur nya, förhöjda Volvo V40 ser ut? Då ska du klicka på bilden på nedan. Dessutom vet vi nu att modellnamnet inte blir "XC40", utan något helt annat.

Volvo V40 Cross Country Autoevolution.com

Hos Autoevolution.com finns det flera spionbilder på något som till synes är en helt omaskerad Volvo "XC40". Fast nu vet vi att modellen inte får det namnet, men vad blir det? Volvo V40 Cross Country - eller vad tror ni läsare?

Volvo har varit otursförföljda med sina modellanseringar. Varje gång det är dags att slita täcket av en ny modell så har bilderna läckt ut i förväg. Senast var det bilder på nya Volvo V40 som dök upp på en polsk hemsida, en vecka i förväg (klicka på länken för att läsa mer). Någon inom svensk media hade läckt bilder till Polen och det var inte vi på auto motor & sport, då vi inte ens hade tillgång till något embargomaterial.

Som vi alla vet är det snart dags att lansera en förhöjd version av Volvo V40, den som vi gett namnet "XC40". Bilen ska visas upp på Parissalongen i september och Volvo XC40 har redan avslöjats i Norge, då den blev reklam fotograferad. Det var på ganska långt avstånd men nu kan vi se mer av detaljerna då bilen återigen blivit fotograferad och bilderna finns hos Autoevolution.com. Uppenbarligen är det en helt omaskerad bil som fotograferats. Vi kan se att skillnaderna mellan denna förhöjda version och en vanlig V40 inte blir lika stora som exempelvis mellan V70 och XC70.

Från våra Volvokällor har vi fått bekräftat att modellnamnet på den nya bilen helt säkert inte blir XC40. Däremot är det ingen som vill yppa något om det riktiga namnet på "XC40". Det har ju också framskymtat i kommentarerna på den här sajten, varav flera kommit från Volvoanställda, att nya modellen inte får namnet XC40. Vad den förhöjda versionen av Volvo V40 ska heta vet vi alltså inte, de nya spionbilderna visar tyvärr inga emblem. Kanske blir det "Volvo V40 Cross Country" – eller "Volvo V40XC" som en av våra läsare tror? Vad tror ni själva, har ni något bra namn på den förhöjda Volvo V40?

Wow, det här ser ju riktigt bra ut. Den här Volvon skulle jag gärna köpa!
150
96