Se filmen från AutoLife trackday på Mantorp!

Över 140 superbilar gästade Mantorp Park och AutoLife trackday i maj. Här kommer filmen. Och du - vi kör igen den 11 augusti!
Annons

Stort tack till Sebastian Waernulf för filmning och redigering.


Över 140 superbilar gästade Mantorp Park och AutoLife trackday i maj. Det blev årets varmaste dagar med över 30 grader och sol kring banan. Med facit i hand så står sig värmerekordet även idag. Tillställningen avslutades med middag och baluns på hotell ekoxen i Linköping. Om det var värmerekord på banan så slogs nytt omsättningsrekord i baren denna kväll.
 
Vi ses igen den 11 augusti – på Falkenbergs motorstadion!
 
Fatta pennan och stryk allt du ska göra lördagen den 11 augusti. Sedan skriver du ”AutoLife sommar-avslutning Tylösand” med stora bokstäver. För det här eventet vill du verkligen inte missa. Kombinationen bankörning, bartömning och alla mysiga vänner från AutoLife brukar sällan gå fel. Och den här gången kommer det bli episkt!

Se filmen från AutoLife trackday på Mantorp!

Håll fullt på Falkenbergs motorbana

Vi börjar med en heldag på Falkenbergs motorbana. En av sveriges roligaste och snabbaste banor som varit värd för STCC i 15 år. Vi vågar lova att den även kommer att passa våra bilar snabba bilar alldeles utmärkt.

Se filmen från AutoLife trackday på Mantorp!

Fetaste ankomsten till Tylösand. Någonsin.

När banan stänger så organiserar vi Sveriges fetaste bil-kortege och åker tillsammans de fem milen söderut mot Hotell Tylösand. Där pågår nämligen säsongens avslutningsfest. En legendarisk tillställning som lockar över 4000 personer, bara till after beachen.
 
Tänk dig alla stekarnas reaktion när de inser att de är förpassade från toppen av näringskedjan. När det kommer 100 superbilar och ställer sig på första parkett. Att vi dessutom har 100 rum på hotellet (inklusive alla sviter) gör inte saken bättre ur deras perspektiv. Att få ett rum på Hotell Tylösand under avslutningshelgen är nämligen i princip helt omöjligt.

Se filmen från AutoLife trackday på Mantorp!

Efter ankomst äter vi middag under bar himmel på hotellets terass och har sedan de bästa platserna för kvällens stora live-konsert innan nattklubben öppnar. Behöver vi tillägga att vi har bokat hela VIP-hyllan för oss själva? Stackars stekare med pappas kreditkort. De vet inte vad som väntar dem.
 
Preliminärt schema Lör 11 augusti
 
08.00 Incheckning på banan
09.00 Förarbriefing
— Open Pit Lane
16.00 Målflagg och kortege till Tylösand
17.00 Incheckning på Hotell Tylösand
19.00 Fördrink
19.30 Supé på terassen
21.30 Live-konsert (Duo Jag med gästartister) + Nattklubb
 
Bara 100 platser finns – sedan är det stopp. Platserna till Mantorp i maj tog slut på en eftermiddag. Vill du hänga med sveriges roligaste samling bilägare på ytterligare en rolig aktivitet anmäler du dig nu.
 
Anmäl dig här!

Annons
Annons
Rulla till toppen