Bankörning med Min Stora Racedag!

Helgen den 15–16 september bjuder vi in till banträff på Mantorp med trekamp, konbana och bilsnack. Dessutom kan du hjälpa svårt sjuka barn att uppfylla en bildröm.
Annons

Bankörning med Min Stora Racedag!

Lördagen den 15 september kan du ta chansen att köra din sportbil på Mantorp Park! Detta är långt från en vanlig track day. Förutom bankörning bjuds det på trekamp med cirkelbana, challengebana och saxparkering med driftingbil. Naturligtvis blir det också bansnack (och banskryt?) i depån.

Audi finns på plats med åtta olika S- och RS-modeller för provkörning och medåkning med proffsförare (på allmän väg). Även Dunlop tittar förbi för dig som vill prata däck. Dagen avslutas med middag på Frimurarhotellet i Linköping. Allt överskott från lördagens track day går till söndagens aktiviteter.

Boka lördagens event här

Bankörning med Min Stora Racedag!

Söndagen den 16 september fortsätter bankörningen på Mantorp, men nu är det inte längre banrekord som är i fokus. Min Stora Racedag ger dig chans att köra på bana och samtidigt hjälpa barn som är svårt sjuka att uppfylla en önskedröm och tänka på annat en stund. Dessutom blir det drifting och en del andra aktiviteter.

Tidigare år har barnen fått uppleva det snabbaste från bland annat Porsche, Ferrari och Koenigsegg – och det är den typen av bilar som är intressanta även i år. Och kom ihåg: under lördagen är det full gas som gäller, medan söndagen istället fokuserar på att ge barnen en upplevelse de inte lär glömma med hjälp av stiftelsen Min Stora Dag.

Boka söndagens event här

auto motor & sport är samarbetspartner till båda eventen. Frågor, bokningar och synpunkter hänvisar vi dock till Peder Karlsson.
 

Bildgalleri från Min Stora Racedag 2011

Foto: Henrik Apell, Alrik Söderlind, Alexandra Johansson

Annons
Annons
Rulla till toppen