PROV: BMW 3 ActiveHybrid - rätt riktning

Modern hybridteknik i BMW 3-serien ger grön högprestanda – vad sägs om 340 hästar och 5,9 l/100 km? Dessutom finns här en mer genomtänkt hybrid än vad som syns på ytan. ActiveHybrid 3 är BMW:s första hybridmodell som verkligen levererar.

PROV: BMW 3 ActiveHybrid - rätt riktning

BMW fortsätter lanseringen av fler hybridmodeller. Men ärligt talat var det mest på papperet som hybridförsöken imponerade.
Men låt oss presentera en ljuspunkt: ActiveHybrid 3!
När nya BMW 3-serien utvecklades skedde detta med hybridversionen i åtanke redan från dag ett. Och det har onekligen gjort stor skillnad för slutresultatet. Vi provkör.

• Reportaget finns att köpa i sin helhet för 19 kr (se nedan). Observera att det inte går att skriva ut.
• Reportaget finns även i auto motor & sport nr 17-2012. Hela numret kan köpas för endast 39 kronor i vår digitala kiosk.
• Du som är prenumerant läser självklart hela tidningen och testet gratis, men observera att du först måste registrera ditt ams-konto. Givetvis är även detta kostnadsfritt. Klicka på den blå rutan i övre högra hörnet för att logga in eller registrera ditt ams-konto. Därefter kan du läsa testet på den här sidan, eller hela tidningen (klicka på Kiosk i huvudmenyn för att gå vidare och läsa tidningen).

Missa inte våra bästa tester! Arkivet fylls på varje vecka.