Urban Outlaw – ren och skär Porsche 911-kärlek

Att 911:an har en nästan magisk attraktionsförmåga vet alla Porscheägare. I filmen "Urban Outlaw" berättar Porsche-entusiasten Magnus Walker om sin passion för 911:an. 32 minuter av ren 911-kärlek – missa inte den filmen!

 

Redan som tioåring blev Magnus Walker förälskad i Porsche och han skrev faktiskt till fabriken och sa att han ville bli designer. Porsche svarade på brevet och sa att han var välkommen att ringa när han nått rätt ålder.

Under 20 år har Magnus Walker ägt över 40 stycken 911:or, renoverat många av dem från fallfärdiga vrak till kompletta bilar i nyskick. Magnus Walker är ingen bilbyggare som måste ha alla detaljer i absolut originalskick, snarare gillar han att hitta på egna detaljer och modifieringar. I Porschekretsar har Magnus Walker blivit en profil och många följer honom på hans blogg "MagnusWalker911.com" (klicka på länken för att hoppa dit).

I den personliga och mycket vackert filmade "Urban Outlaw" berättar Magnus Walker om sin Porsche-passion. I 32 minuter! Urban Outlaw är regisserad av Tamir Moscovici och filmad av Anthony Arendt och väl värd en halvtimme av ditt liv, om du är bara det lilla minsta Porsche-intresserad. Filmen "Urban Outlaw" finns hos Reelhouse och om formatet ser konstigt ut ovan så klicka på länken för att hoppa direkt till deras sida.

Magnus Walker Urban Outlaw

Kan man verkligen älska en bilmodell? Jo, Magnus Walker har ett passionerat förhållande till Porsche 911.

Ja, vad säger man? Han gillar verkligen 911:an! Fin film, den gillade jag.
154
1