SPION: Vanquish droppar taket!

Som brukligt följer det en Volante på Vanquish-coupéns lansering och Aston Martin testar just nu sin V12-värsting på hemlig ort. Men vad är det med den där vingen egentligen, kunde de inte löst den på ett snyggare sätt?
Annons

SPION: Vanquish droppar taket!
Samma underbara V12 fram och bättre tillgång till ljudet!
Klicka för fullstorlek!

Vår spionfotograf Stefan Baldauf berättar att de lyckades fånga nya Vanquish Volante på en hemlig testbana och det verkar som att Aston Martin kommer låta det officiella täcket falla för en premiär under 2013. 

I vårt stora cabtest i nummer 20 gjorde Aston Martin DBS Volante bra ifrån sig – feel good-känslan går inte att ta miste på i en Aston Martin med tygtak!

Vanquish Volante (som Aston Martin kallar sina V12-försedda modeller med tygtak medan V8 Vantage får heta Roadster) får samma magnifika V12 på sex liter och 573 hk och 620 Nm. Huruvida bagageutrymmet, som växte med hela 60 procent i Vanquish jämfört med DBS,  fortfarande är tillräckligt för GT-långresa återstår att se. Med tanke på den extra bullen baktill ser det ut som det ska gå utan problem. 

Man kan se att den inbyggda spoilern där bak växt och fått en annan utformning än på vanliga Aston Martin Vanquish coupé som man kan läsa om här, för att kunna behålla samma tryck över bakaxeln även när taket är nere. Men vad tycker du om spoilern egentligen, är den bättre än ankstjärtarna man använt sig av tidigare?

Klicka här för att se hela albumet på Aston Martin Vanquish Volante!

Annons
Annons
Rulla till toppen