Shoppa sportbil på nätet – bara för miljardärer

Nu öppnar en ny webbutik – enbart för miljardärer. Har du guldkortet redo kan du köpa båda Rolls-Royce, Bugatti och Koenigsegg direkt på nätet.

Det finns 119 miljardärer i Sverige, enligt Nyheter 24, och nu har de fått en ny webbutik – The Billionaire Shop.

Att kunna skräddarsy en supersportbil med färg, fälgar och tillval är en dröm för många. Men vissa resursstarka köpare vill inte alls besöka en återförsäljare – och därför öppnar The Billionaire Shop.

Enligt Nyheter 24 är det världens första nätbutik för miljardärer. Förutom bilar kan kunderna också lägga ned våningar, klockor, helikoptrar och lyxbåtar i varukorgen. Och produkterna är (förstås) är sorterade efter dyrast först.

The Billionaire Shop lockar med 28 bilar. Billigast är Range Rover, med ett instegspris på 600.000 kronor, och en bit upp på lyxstegen finns en Koenigsegg Agera R för tolv miljoner. Men den är inte värst: en Bugatti Veyron SS kostar 18 miljoner, och superlyxiga husbilen Marchi Mobile Elemment Viva går på 24 miljoner. Alla priser är exklusive moms.

Hade jag pengarna skulle jag gärna köpa lyxbil på nätet. (=gasa) Nej, jag vill besöka en återförsäljare – det är roligare! (=bromsa)
18
158