Lucka 19 – The Persuaders

När de möts för första gången tar ett manlighetsprov vid och vi bjuds på fartfyllda bilder längs med Rivierans alla lyxiga destinationer. Dino 246 GT och Aston Martin DBS heter huvudrollsinnehavarna, förarna är Danny Wilde och lord Brett Sinclair.
Annons

Lucka 19 – The Persuaders

 

Det är vid ett rödljus de möts första gången: Dino 246 GT och Aston Martin DBS. I den lilla röda sitter amerikanen Danny Wilde, i den Bahamas-gula sitter britten lord Brett Sinclair. 

Bilen som Lord Sinclair framför är faktiskt en sexcylindrig, femväxlad manuell DBS. Försent insåg man sitt misstag eftersom lord Sinclair så klart skulle ha råd med det dyraste. I ett försök för att rätta till sitt misstag och försöka lura tv-tittarna valde producenterna att sätta V8-märken och fälgarna från V8-bilen på den sexcylindriga DBS:en.

Tyvärr är själva jakten litet för visuellt överjobbad. Redigeraren har velat få in så många effekter som möjligt istället för att lita till att bilarna kan bära scenen. Musiken förstör ju mycket men även split-screen och studiobilderna gör sitt för att lägga smolk i bägaren. 

Annons
Annons
Rulla till toppen