Körkort: Vi öppnar trafikskola!

Tänker du ta körkort? Eller behöver du göra det igen? Testa vår trafikskola "Trafiktestet" - den bästa hjälpen du kan få på väg mot körkortet.

Klicka för att testa dina körkortskunskaper.

– Sajten är föredömligt pedagogisk. Och den innehåller vassa verktyg för att skaffa sig all kunskap som behövs för att ta körkort, säger Auto Motor & Sports chefredaktör Alrik Söderlind.

Chefredaktör Alrik Söderlind (tv) och utvecklaren till Trafiktestet.se Martin Christensen.

Trafiktestet.se är till största delen helt gratis. Här finns en mängd körkortsfrågor och en fullständig översikt över svenska vägmärken, men också de senaste nyheterna när det gäller körkort.
 
Här finns också en matnyttig guide om hur du ska gå tillväga när du ska ta körkort (med alla krav och intyg) - både i text och videofilmer från Trafikverket. Givetvis finns också en karta och ett register över svenska trafikskolor.
 
Förutom allt gratismaterial finns också möjlighet att köpa tillgång till samma typ av frågor som finns i Trafikverkets teoriprov.
– Det är inte exakt samma prov som du kan få där. Men samtliga frågor finns med. Och det är samma röst, samma tidspress och funktionalitet som i det "riktiga" teoriprovet, säger Martin Christensen, som har utvecklat Trafiktestet.se för Trafikteori A/S, som nu ingår samarbete med Auto Motor & Sport om Trafiktestet.se.
 
– Om du använder sajten Trafiktestet.se kan du inte komma bättre förberedd till teoriprovet, avslutar Alrik Söderlind.

Frågesporten är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).
Mycket bra initiativ!
296
14