Här är Chevrolets nya storsäljare

Chevrolet Cruze var en storsäljare för GM världen över. Nu är det dags för Chevrolet att upprepa succén. Vi har spionbilder på uppföljaren!
Annons

Här är Chevrolets nya storsäljare
Den nya kilformen på Cruze är påtaglig. Klicka för fullstorlek!

Nuvarande Chevrolet Cruze var en supersuccé i motorsportsammanhang och dominerade fullständigt WTCC med tre raka titlar mellan 2010–2012. Cruze representerade även i BTCC där Jason Plato tog hem totalsegern 2010 och 2011 ställde sig Rickard Rydell överst på pallen i STCC tack vare en Chevrolet Cruze.

Cruze var även Chevrolets första utflykt i ett försök att bygga en global bil. Den var en succé även där och var en viktig pelare i Chevrolets totala bilförsäljning. Nu är det dags för en helt ny version. Den förra har hängt med sedan 2008 och fick nyligen en facelift för 2013. Bland annat smällde man till med en helt ny modell i form av en kombi

Nästa generations Cruze har fångats i flera olika versioner med två olika typer av kamouflage i fronten. En prototyp visar drl:er (daytime running lights) på rad i främre stötfångaren, under framlamporna. En annan bild visar en mindre kamouflerad stötfångare som visar mer av den kommande designen. 

Vi förväntar oss att få se nästa generations Chevrolet Cruze 2014 och den kommer att börja säljas som 2015-års modell. 

Klicka här för att se hela bildalbumet!

Annons
Annons
Rulla till toppen