Sportbilsbibeln – en religiös läsupplevelse!

Årets temanummer om sportbilar har kommit ut i butik. Unna dig 148 sidor sommarläsning om de hetaste bilarna – från Koenigsegg Agera S till Hennessey Venom GT. Dessutom lär vi dig hur bankörning går till, hur man startar ett eget raceteam och hur man semestrar med en tärning som får bestämma.
Annons

Sportbilsbibeln - en religiös läsupplevelse!
Sportbilsbibeln 2013 finns i butik nu!

Vårt temanummer om sportbilar har bytt namn till Sportbilsbibeln. Vi är nämligen helt övertygade om att läsupplevelsen är smått religiös. En 148 sidor tjock tidning som inleds med Lamborghini Venom, La Ferrari, Porsche 918 och McLaren P1 kan inte vara annat.

Vi har tagit i från tårna och gjort en exklusiv provkörning av två Koenigsegg-modeller: CC8S, deras första bil, möter specialversionen Agera 100 S, en guldklädd bil för 13 miljoner kronor. Dessutom ett besöker vi fabriken och få ett snack med Christian von Koenigsegg själv. Totalt 20 sidor om Sveriges snabbaste biltillverkare. (Se filmen där redaktör Dyredand får provköra Koenigsegg!)

Dessutom har vi kuskat runt i Audi R8 V10 Spyder, Aston Martin Rapide S och Lotus Evora S på vackra svenska vägar. Från Texas kommer rapport från hastighetsrekord med monstret Hennessey Venom GT.

Mitt bland provkörningarna finns även underhållande och lärorika reportage. Vi berättar om hur du lättast gör för att starta raceteam på minimal budget, hur en kurs kan hjälpa dig att bli snabbare på bana och hur man ska bete sig på banan med stort B: Nürburgring.

Semestern räddas av stor guide till de fyra bästa vägarna i Europa. Skulle du vilja hitta på något att annat, pröva tärningssemester. När det lilla spelredskapet får bestämma slutmål och färdväg kan resan bli precis hur bra som helst. Eller i alla fall spännande…

Detta och mycket mer i Sportbilsbibeln 2013.

Annons
Annons
Rulla till toppen