Se testlaget testa fyra råstarka familjebilar

Vissa dagar är lite bättre än andra. Här har vi samlat fyra maffiga – men också familjevänliga – prestandabilar: BMW M6 Gran Coupé, Audi RS 6, Mercedes E 63 S AMG 4Matic och Jaguar XFR-S.
Annons

Vi som jobbar på auto motor & sport brukar ofta få höra att vi har världens bästa jobb. Det stämmer. Men trots det finns vissa dagar när jobbet är lite bättre – dagar man kommer ihåg långt efteråt.

Se testlaget testa fyra råstarka familjebilar
Läs hela testet i nummer 18.

Under några dagar körde vi Audi RS 6, Mercedes E 63 S AMG 4Matic, Jaguar XFR-S och BMW M6 Gran Coupé, bland annat på Mantorp Park. Sällan har våra bensinkort belastats så tungt – en 90-literstank blir plötsligt mikroskopisk. Men roligt hade vi!

Testet består förstås inte bara av ändlöst pressande på Mantorp. Testprotokoll ska fyllas i och allt ska undersökas noga, från Isofixfästen i baksätet till vridmomentskurvor och krocktestresultat. 

I filmen ovan kan du se när testlaget hade en riktigt bra dag på jobbet – en dag som också innehöll en del käbbel: Joakim Dyredand och Jens Trulsson kan inte alls komma överens om den enorma vingen på Jaguar XFR-S är hemsk och hämtad från Biltema, eller om den är i själva verket är lösningen på världens alla problem.

Se till att läsa testet i nummer 18 av auto motor & sport!

Annons
Annons
Rulla till toppen