19/2013: Allt om nya Volvo C60 - fakta och bilder

Volvo ska erövra premiumsegmentet med nya C60. Läs sju sidor exklusivt material om strategin, nya tekniken och den nya spännande designen. Massor av bilder och alla fakta. Självklart mycket annat också, tester, provkörningar och feta reportage.

Köp och läs nr 19 direkt. Finns i butik 5 september.

Sju sidor om helt nya Volvo C60, med vilken Volvo ska erövra premiumsegmentet. Ny strategi, ny teknik och helt ny design. Kommer planen att lyckas? Självklart massor av bilder och alla fakta.
Unik provkörning av den nya Kina-Saaben - Senova D.
Begagnatduell mellan två extremt populära bilar - Saab 9-5 och Volkswagen Passat. Vilken är bästa begköpet?
Fyra minisuvar mot Golf. Vi testar Golf mot Chevrolet Trax, Fiat 500L, Peugeot 2008 och Renault Captur. Är Golf fortfarande kung eller är det dags att byta genre?
Bilvård. Så trimmar du klädsen inför hösten.
Provkörd: Porsche 911 Turbo gör comeback. Men är det en sportbil eller komfortbil? Fredrik Huldt ställer sig frågan om den fortfarande är en utmaning att köra.
Reportage: Att återskapa Formel 1-historia på filmduken är kanske en av de tuffaste utmaningar en filmskapare kan få. Men Ron Howard Har lyckats. Läs den spännande historien om hur har gjorde filmen "Rush". (Här är ett bra erbjudande till dig som vill se Rush och/eller vill ha en prisvärd prenumeration!)
Som vanligt krönikor, prislista, vagnpark, bilägarskola - och mycket mer.