20/2013: Här är bilarna du ska vänta på!

Det väntar mycket nytt runt hörnet, vi presenterar de 116 viktigaste nyheterna 2014. Test av tre grymma körbilar, Audi S3, BMW M135i och Mercedes A 45 AMG. Dessutom exklusiv och öppenhjärtlig intervju med Volvos vd - Håkan Samuelsson - om framtidsplanerna.

Nr 20 finns att köpa nu för läsning i datorn. Klicka för att läsa direkt. Finns i butik den 19 september.

Intervju med Volvo-chefen. Inte trodde vi att Håkan Samuelsson skulle avslöja Volvos femårsplan. Men det gjorde han. Modellprogram, teknisk utveckling, ekonomi. En lång och öppenhjärtlig intervju med Volvochefen om framtiden.
Vi presenterar de viktigaste nyheterna 2014, hela 116 stycken. Nyligen hemkomna från Frankfurtmässan vet vi vad som väntar runt hörnet. Många modeller är väldigt intressanta och värda att vänta på.
Test: Vem är kungen av GTI:er? Audi S3, BMW M135i eller Mercedes A 45 AMG. Missa inte vår film från detta test. Se bilarna köras och få en inblick i hur ett test går till.

Vi har provat att INTE köra, för en gångs skull. Och det i ett test av systemen som skyddar dig innan olyckan är framme. Assistanssystem i åtta olika bilmodeller.
Test av extraljus. I del ett tittar vi närmare på xenon/led.
Begagnatduellen mellan Citroën C4 mot Peugeot 308. Vilken är bästa köpet enligt ägarna.
Fredrik Huldt provkör grymma Audi RS 7 Sportback.
Provkörningar av Peugeot 308 och Renault Clio Sport Tourer.
Arlanda bilfestival. Succé för vår egen entusiastbilträff!
Krönika x 3: Thomas Berggren om den snabbaste F1-bilen, Peter Ternström om Zebralagens baksidor och Fredrik Huldt om maskiner och människor.
Som vanligt Tekniknytt med Erik Söderholm och Pär Brandts bilägarskola, om hur man kollar oljan.
Dessutom Vagnparken, nybilsprislistan, backspegeln och mycket mer.

Klicka för att se vår film från testet av Audi S3, BMW M135i och Mercedes A 45 AMG.