Koenigsegg Agera R vs. Bugatti Veyron Vitesse

Världens två snabbaste bilar möts i ett dragrace. Se filmen som avgör vilken som vinner av Koenigsegg Agera R och Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse!
Annons

 

Den snabbaste roadstern i världen, basunerar Bugatti ut på sin hemsida om Veyron Grand Sport Vitesse. Men är den verkligen det? Här i Sverige tillverkas det ju en ganska snabb bil med avtagbart tak. Den kanske kan sätta något emot det franska påståendet?

Vi har tidigare sett videon där Bugatti Veyron möter en Koenigsegg Agera S Hundra. Utgången finns att se här. Nu möts svensken och fransyskan återigen fast i uppskrämda versioner. Koenigsegg ställer sin Agera R mot Bugattis Veyron Grand Sport Vitesse.

Koenigsegg Agera R har 1.140 hästkrafter och gör 0-100 km/h på 2,8 sekunder. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse har 1.200 hästkrafter och ska göra 0-100 km/h på 2,6 sekunder. Utgången ser ni i filmen.

Det talas också om någon form utav stående start i videon, men det är inget vi får ta del av. Finns det en möjlighet för Bugattin att dra ifrån i starten med sin fyrhjulsdrift och bevisa att den faktiskt är världens snabbaste roadster från start?

Annons
Annons
Rulla till toppen