Spion: Audi Q7 visar upp sig

Audi testkör redan nu nästa generation Q7, som blir större och snålare. Frågan är om den kan utmana BMW X5 och Range Rover Sport? Bästa spionbilderna hittills finns här!

Audi lanserar snart en ny generation Q7, som blir större och rymligare. Foto: SB Medien

Så här skulle nya Q7 kunna se ut när den visas upp 2014. Illustration: Schulte Design

Audi Q7 har blivit en enorm försäljningssuccé i en klass som vuxit explosionsartat. Snart är det dags för andra generationen.

Utvecklingen av nya Audi Q7 har blivit försenad, eftersom Audi inte kunde enas med ledningen för Volkswagengruppen om designen. Men nu verkar det som att alla kommit överens – detta är de bästa spionbilderna hittills på nya Q7.

Audi har släppt en aning på maskeringen, och vi kan se ungefär hur fronten ser ut, med de nya luftintagen, strålkastarna och stötfångaren. Andra generationen Q7 växer på alla ledder men den sluttande taklinjen ger trots det ett relativt smidigt intryck.

Tack vare lättviktsmaterial blir nya Q7 något lättare än den nuvarande generationen, vilket också ska ge bättre köregenskaper. Audi Q7 ska utmana BMW X5, Porsche Cayenne och Range Rover Sport – vem som lyckas locka flest kunder får vi se när nya Q7 börjar säljas hösten 2014.

Jag tror nya Audi Q7 blir en riktig försäljningssuccé!
191
201