Bildläcka: Nya Lamborghini Cabrera

Någon har skannat av ett kommande nummer av italienska Quattroruote där man har en artikel om nya Lamborghini Cabrera. Förutom designen avslöjar nu också Lamborghini hur V10-motorn låter.
Annons

Bildläcka: Nya Lamborghini Cabrera
På sajten Zero 2 Turbo finns bilder på nästa nummer av italienska Quattroruote där man har ett reportage om nya Lamborghini Cabrera. Klicka på bilden för hoppa till Zero 2 Turbo.

Kungen är död, länge leve kungen! Så brukar man markera att en ledare är borta men successionsordningen har sedan länge förberett nästa person att ta över. Igår kunde vi berätta om att Lamborghini byggt sin sista Gallardo och idag är det dags att förbereda sig för efterträdaren, sannolikt döpt till Cabrera.

Lamborghini har skapat en liten specialsajt som ska följa nedräkningen och inledningsvis bjuder man på ett motorljud. Vi kan inte tolka det som något annat en V10-motor och det stämmer bra med de spionfilmer på Lamborghini Cabrera som vi sett.

Exakt när Lamborghini tänkt att lansera Cabrera vet vi inte men en publik premiärvisning på vårens Genèvesalong är förmodligen ingen vild gissning. Kanske får vi se bilder på Lamborghini Cabrera innan dess och nästa nummer av italienska Quattroruote pekar mot att det kanske blir så. Någon har skannat av tidningen där man har en stor artikel om Lamborghini Cabrera. Om det är foto eller datorillustration är svårt att avgöra men Quattroruote brukar vara väldigt välinformerade.

 

Källa: Zero 2 Turbo, ”Magazine Shows Shots That Could Possibly Be The Lamborghini Cabrera

Lamborghini mikrosajt:Listen to your instinct

Bildläcka: Nya Lamborghini Cabrera
Lamborghini har skapat en mikrosajt där man kan möta ”En ny best från Sant’Agata Bolognese”, som de formulerar det. Klicka på bilden för att hoppa dit.

   

Annons
Annons
Rulla till toppen