Lamborghini Huracan – så dyra är tillvalen

Lamborghini har släppt den officiella prislistan för nya Huracan – och priserna kan göra vem som helst tårögd. Vad sägs om en genomskinlig motorhuv för 60.000 kronor?

Tillvalslistan för Lamborghini Huracan är intressant läsning. P-varnare och backkamera är betydligt dyrare än hos koncernsyskonet Audi.

Lamborghini har äntligen visat upp ersättaren till Gallardo. Den heter Huracan, och dyker upp på bilsalongen i Genève i vår. Tvärt emot många konkurrenter väljer Lamborghini att fortsätta med sugmotorer – V10:an från Gallardo har trimmats till 610 hästkrafter.

Nu har den officiella prislistan hamnat på nätet, tack vare The Supercar Kids.

Själva bilen kostar två miljoner kronor. Vill du ha bilen mattlackerad? Det kostar 120.000 kronor extra. Lamborghini tar också rejält betalt för tillval som kostar betydligt mindre hos andra tillverkare. Navigationssystem och blåtandsuppkoppling till mobilen kostar 35.000 kronor, medan parkeringsvarnare med backkamera går på 33.000 kronor.

Dessutom finns flera tillval som du inte lär hitta i särskilt många andra tillbehörsbroschyrer, eller vad sägs om en genomskinlig motorhuv för 60.000 kronor?

I filmrutan nedan har vi lagt till den senaste "spionfilmen" från reklaminspelningen av Huracan i USA. Första filmen som halkade ut från inspelningen med Lamborghini Huracan hittar du genom att klicka på länken.

Läs också: Exklusiv förhandstitt på nya Lamborghini Huracan
Läs också: Så svindyr blir din fullutrustade Pagani Huayra

   
Jag tror Lamborghini Huracan blir bättre än Ferrari 458 – jag har höga förväntningar!
223
79