Världens bästa – ofrivilliga – fickparkering

På kort tid har den här ofrivilliga fickparkeringen i Moskva blivit en snackis på nätet. Vi kan förstås inte låta bli att visa er videoklippet när en Opel Corsa korsar tre filer och ställer sig perfekt vid trottoarkanten.

 

Nästan 600.000 visningar på relativt kort tid talar sitt tydliga språk. Och när man sett videoklippet från Moskva en gång så vill man gärna titta ett par gånger till för att verkligen förstå hur föraren utför manövern.

In från ytterfilen till vänster kommer en Opel Corsa som uppenbarligen får sladd i den kyliga väderleken. Opeln lyckas sedan på något mirakulöst sätt undvika att träffa övriga bilar och stannar slutligen vid trottoarkanten, i och för sig i fel riktning men man kan inte få allt här i världen.

Hög hastighet är förmodligen en bidragande orsak till att föraren tappar kontrollen. Signaturen "Andrew Kalashnikov" påstår att det är en kvinna bakom ratten men vi vet sedan förut att ryska män är rätt duktiga de också på att skapa farliga situationer i trafiken. Sätt betyg på fickparkeringen nedan med gasa/bromsa.

 

Mer läsning i samma ämne:

I Ryssland krockar gatan med dig

Kämpar mot vattenytan – då kommer lastbilen...

Video: Även ryssar har ett gott hjärta

VIDEO: Mirakulös överlevnad!

Mera Ryssland – tre minuter galenskap

   
En av de bästa fickparkeringar jag sett, helt klart!
264
41