Jättelikt slukhål förstörde åtta unika bilar i National Corvette Museum

Nej, det är inte 1 april utan helt sant – ett jättelikt slukhål under National Corvette Museum förstörde åtta unika, historiska samlarbilar! Ingen person kom till skada men det finns flera övervakningsfilmer som visar händelseförloppet.

Klockan 5.44 lokal tid i Bowling Green, Kentucky, började ett stort slukhål öppna sig under "National Corvette Museum". Stora delar av golvet rämnade i ett cirka nio meter djupt och tolv meter brett hål.

I utställningsområdet stod åtta unika Corvette-modeller och de försvann ner i slukhålet. Två bilar tillhörde General Motors och sex av bilarna var en del av samlingen i National Corvette Museum. I faktarutan nedan finns en lista på de bilar som förstördes. Ingen person fanns i museet när olyckan inträffade men de materiella skadorna på byggnaden är omfattande.

I filmrutan ovan visar en av övervakningskamerorna själva händelseförloppet. I filmrutan nedan finns ett klipp från "Western Kentucky University's Engineering Department" där en liten drönare flyger över och ner i slukhålet. I filmen ser man tydligt hur stora skadorna är och sportvagnarna ser ut som leksaksbilar i botten på slukhålet.

 

Det här var nog något av det mest märkliga jag sett, någonsin.
196
39