Nascar-förare låtsas vara taxichaufför – skrämmer skiten ur Jalopniks redaktör

Kommer ni ihåg när Nascar-stjärnan Jeff Gordon skulle "provköra" en Camaro och skrämde skiten ur en stackars bilhandlare? Nu har Jeff Gordon gjort det igen – men han hämnas på Jalopnik-redaktören Travis Okulski som hävdade att förra filmen bara var fusk. Var så säker, det här skämtet är något av det värsta du sett – någonsin!

Det finns skämt, bra skämt och slutligen de mycket sällsynta men rent överjordiskt bra skämten. Den här filmen med Nascar-föraren Jeff Gordon tillhör den tredje kategorin.

Ni som brukar besöka vår sajt minns säkert när Jeff Gordon i början av förra året skämtade med en bilhandlare och låtsades provköra en Chevrolet Camaro (klicka på länken för att se filmen). Den utklädde Jeff Gordon for iväg i full fart med Camaron och bokstavligen talat skrämde skiten ur den stackars bilhandlaren.

Filmen fick dock kritik för att bara vara fejk och iscensatt av skådespelare. Travis Okulski, av skribenterna på sajten Jalopnik, var en av de hårdaste kritikerna. Även besökarna på denna sajt var inne på samma linje men det hindrade inte artikeln från att bli den mest besökta av alla på automotorsport.se under fjolåret!

Nu har Jeff Gordon gjort en ny "skräckfilm" och idén är den bästa tänkbara – den här gången ska han skrämma skiten ur Travis Okulski. Jeff Gordon är utklädd till taxichaufför, med bakgrund som före detta fängelsekund med tatuering på halsen och hela paketet.

När Travis Okulski satt sig i taxin får han frågan om han kommer från New York, "Ja, jag kommer från New Jersey" blir svaret och då svarar Jeff Gordon att han suttit i fängelse med en kille som också kom från New Jersey.

Strax därefter lägger sig en polisbil bakom taxin och "chauffören" Jeff Gordon blir allt mera nervös och säger att han inte vill tillbaka till fängelset igen. Plötslig viker taxin av från vägen och försöker köra ifrån polisbilen, varvid en vild biljakt utspelas med en sprattlande Travis Okulski i baksätet!

Hämnden är ljuv, som det brukar heta. Vi undrar bara om Travis fick byta kalsonger efter den spektakulära taxifärden…

 

Rätt åt Jalopnik-redaktören Travis Okulski, nu fick han av sin egen medicin!
394
11