Smygbilder från hemligheternas palats

Alrik har tagit sig in på mässområdet och ser roat på när stressade bilpotentater övningstalar inför tomma läktare. Hemlighetsmakeriet är stort och bilarna göms under formsydda täcken. Men Alrik har ändå lyckats smygfotografera flera av de skygga premiärlejonen.
Annons

Smygbilder från hemligheternas palats
Alrik smyger omkring i kulisserna på den ännu inte officiellt öppnade bilsalongen i Genève. Men han har ändå lyckats få span på en hel det godbitar. Klicka för att se fler bilder.

Pulsen slår, svetten rinner, det stakas och harklas. Jäkta, jäkta, jäkta!

Nej, det gäller inte mig, men bilindustrin finslipar på allt inför morgondagen. Jag kan lugnt och roat gå runt och titta på allt jobb som läggs ner i sista mniuten.

Bilchefer håller tal, utan publik, för att försäkra sig om att presskonferensen ska gå bra imorgon.

Hos Volvo slår jag mig ner i ett underbart svenskt vardagarum och tittar på Concept Estate som är ännu vackrare i verkligheten än på bild. Den skulle sälja!

Toyota har världens största svarta draperier runt sin monter men jag är inte mer än människa, och när jag lyfter lite diskret pågår samma sak som över allt annars, repetitioner och övertäckta bilar. Inte kan väl detta vara anledningen till att de är så hemliga (klicka för att se)?

Renault har en eldriven formelbil, Quant någon form av miljösportbil, Kahn har en vrålstygg Land Rover Defender och så vidare, och vidare.

Nya BMW X3 visar upp sig och ser helt okej ut medan Active Tourer känns svårare att älska direkt. BMW i8 är däremot mer sofistikerad och ser bättre ut än väntat. Inte illa.
Qoros är den enda kinesen(?) och skrämmer många.

Det kommer att bli en bra mässa, och i morgon ska intervjumaskineriet slå igång!

Nej, nu går jag till Koenigsegg och ser om jag får en glimt av nya One:1!

Observera att flera av bilderna är smygtagna, eftersom tillverkarna inte vill att bilarna fotas förrän på premiären, imorgon tisdag, därav den något bristande bildkvaliteteten.

Annons
Annons
Rulla till toppen