Travis Okulski bekräftar: ”Jag blev lurad på riktigt av Jeff Gordon”

Vi minns alla filmen där Travis Okulski blir lurad av Nascar-föraren Jeff Gordon och får sitt livs resa i en taxi som jagas av polisen. Nu berättar Travis Okulski hur skämtet spelades in och bekräftar att han blev lurad på riktigt.

Filmen "Test Drive 2" har fått 14 miljoner tittare på knappt två veckor och det är inte svårt att förstå när man sett bilreportern Travix Okulski kämpa för sitt liv, i baksätet på en taxi som jagas av polisen. Den vilda biljakten är filmad av samma team som gjorde den första filmen, "Test Drive", där Nascar-föraren Jeff Gordon lurar en stackars bilhandlare.

Filmen Test Drive fick kritik och flera hävdade att alltihop var iscensatt av skådespelare. Travis Okulski, av skribenterna på sajten Jalopnik, var en av dessa kritiker, en åsikt som även många besökare på denna sajt delade.

I den nya filmen ger Jeff Gordon igen på bästa tänkbara sätt genom att skrämma skiten ur Travis Okulski. Jeff Gordon är utklädd till taxichaufför, med bakgrund som före detta fängelsekund med tatuering på halsen och hela paketet. Taxin blir stoppad av en polisbil men Jeff Gordon försöker fly och det blir förstås en vild biljakt där den stackars Travis Okulski kämpar för sitt liv i baksätet.

Inslaget från "Drive" ovan inleds med en intervju av Travis Okulski där han berättar för Mike Spinelli hur inspelningen gick till. Även om det finns kritiker och tveksamma röster även till äktheten hos "Test Drive 2" så vidhåller Travis Okulski bestämt att han blev grundlurad av Jeff Gordon och filmteamet. Filmen är äkta vara, alltså. Du kan se den igen i filmrutan nedan.

Jag trodde väl det – den här filmen är på riktigt, Travis Okulski blir verkligen lurad!
163
12