Bugatti dumpar priset på Veyron – här kan du fynda

Snart kan 18 nya Bugatti Veyron rulla på svenska vägar. Bilforumet Autolife tänker gruppköpa allihop – sedan är modellen helt slutsåld.
Annons

Bugatti dumpar priset på Veyron – här kan du fynda
På Genèvesalongen visade Bugatti upp ännu en specialversion av Veyron, kallad Rembrandt. Försäljningen går dåligt och nu har svenska Autolife förhandlat sig till åtminstone fyra procent rabatt.

För dig som ännu inte kommit till skott att köpa en Bugatti Veyron har bilforumet Autolife en intressant lösning. Den exklusiva superbilen säljer inte riktigt så bra som Bugatti hoppats, och nu finns möjlighet att gruppköpa ett av de 18 sista exemplaren.

Utgångsbudet är en rabatt på fyra procent men Autolife hoppas på en rabatt på tio procent. Listpriset är drygt 21 miljoner kronor, men Autolife hoppas alltså kunna pressa ned priset till överkomliga 18,9 miljoner. Det finns bara en nackdel: Autolife måste köpa alla 18 bilar som står och skräpar på Bugattis parkering.

För köpare som inte har 18,9 miljoner tillgängligt på kontot finns också möjlighet att finansiera köpet. Kontantinsatsen är 3,8 miljoner, och sedan kostar bilen 163.000 kronor i månaden i 36 månader, räknat på 4,95 procents ränta och med ett restvärde på 60 procent.

Affären är totalt värd 340 miljoner kronor och skulle öka beståndet av Bugatti Veyron på svenska vägar rejält…

Läs mer hos Autolife

Annons
Annons
Rulla till toppen