Lamborghini Aventador kraschar i London – se videon

Att köra för fort i stan är aldrig bra, speciellt inte med en vänsterstyrd Lamborghini Aventador i London. Här är videon som visar hela händelseförloppet när supersportbilen för minst 2,5 miljoner kronor kraschar hårt in i två andra bilar.

Ni som läst sociala medier de senaste två dygnen har nog inte kunnat missa att en mattsvart Lamborghini Aventador kraschade svårt i London i söndags. Det har cirkulerat flera videofilmer både före och efter kraschen i stadsdelen Knightsbridge, Sloane Street.

Sannolikheten att någon halar upp sin mobil och filmar i det supersportbilstäta London är förstås stor och nu har det publicerats en video som visar hela olycksförloppet med Aventadoren. Som vi ser verkar hög hastighet varit en bidragande orsak till olyckan när Lamborghinin träffar en Mazda midskepps och sedan flyger in i en parkerad BMW 3-serie.

Ni som brukar odla era fördomar om blondiner bakom ratten kanske först skrattar gott åt filmen, men Aventadorn är faktiskt vänsterstyrd – med en man bakom ratten – vilket inte är optimalt i vänstertrafikens London. Enligt vad vi förstått från brittiska media kom ingen person till skada i olyckan.

 

Lätt hänt, jag har också krockat vid stadskörning.
37
246
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.