Zlatan firar ligaguldet med att köpa Porsche 918 Spyder

Paris Saint-Germains har vunnit franska ligaguldet och nu kan Zlatan Ibrahimović njuta av lite ledighet. Det gör Zlatan på bästa sätt, han ska nämligen snart få sin Porsche 918 Spyder levererad.

Zlatan Ibrahimović Volvo Porsche 918 Spyder

Zlatan Ibrahimović lever aldrig ett "lugnt" liv men lite mer avkoppling borde det bli nu när franska ligan är avslutad och guldet bärgat. Snart hämtar Zlatan ut sin nya bil, och nej – det är inte en Volvo XC70.

Zlatan Ibrahimović har som alltid varit i blickfånget med bland annat den uppmärksammade reklamfilmen Made in Sweden. Igår onsdag vann hans Paris Saint-Germains det franska ligaguldet och Zlatan var åter på plan efter sin skada.

Med fotbollsligan avslutad blir det utrymme för avkoppling och den tiden tänker Zlatan Ibrahimović använda på bästa sätt. Enligt tidningen Expressen har Zlatan beställt en Porsche 918 Spyder och supersportbilen ska snart införlivas i bilsamlingen. Någon officiell kommentar till detta vill dock inte Porschechefen i Sverige, Raine Wermelin, ge:

"Vi kommenterar aldrig vilka kunder som köper våra bilar," sa Raine Wermelin till Expressen.

Till skillnad från de två andra supersportbilarna Ferrari LaFerrari och McLaren P1 är Porsche 918 Spyder inte slutsåld ännu. Porsche ska tillverka exakt 918 exemplar av 918 Spyder och de ska inte vara några problem att sälja, anser man, även om det alltså finns några exemplar kvar som inte är bokade.

Priset för en Porsche 918 Spyder ligger kring 7,5 miljoner kronor i Sverige, alltså betydligt under den summa som Zlatan sannolikt fick för att göra reklamfilmen Made in Sweden till Volvo Cars. Zlatan har haft ett antal roliga bilar genom åren, biltokig som han är. Vi vet inte om han har kvar den Ferrari Enzo som han fick när han skrev på för Juventus (på villkor att han aldrig skulle sälja bilen) men den vore onekligen ett snyggt komplement bredvid Porsche 918 Spyder.

 

Källa:

Expressen, "Zlatans nya superbil – värd 8 miljoner"

Hade jag Zlatans inkomster skulle jag också köpa en Porsche 918 Spyder!
506
128
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.