Zlatan kör Sveriges första Porsche 918 Spyder i Stockholm

En upphetsad läsare ringde oss och berättade att han nyss sett sin första Porsche 918 Spyder i trafik, i Stockholm. Var det inte en välbekant fotbollsspelare bakom ratten? Jodå, det är Zlatan Ibrahimović som är ute och provkör sin nya Porsche 918 Spyder.

Zlatan kör Sveriges första Porsche 918 Spyder i Stockholm

Porsche 918 Spyder har nyligen börjat levereras till sina första kunder och uppenbarligen har vårt största fotbollsproffs Zlatan Ibrahimović sett till att placera sig först i kön. En av våra läsare ringde nämligen nyss och berättade att han sett en svart Porsche 918 Spyder i trafik för första gången.

Bakom ratten på Porschen satt alltså Zlatan och han siktades vid 12.20 idag lördag, körde från Norrtull till Roslagstull i Stockholm, fortsatte mot Östermalm. Tyvärr var vår läsare inte snabb nog och fastnade i köerna, så någon bild kunde han inte bjuda på. Men det finns en film publicerad av GT Board, som du kan se i rutan nedtill.

Men om det är någon av er läsare som är snabba med mobilkameran i Stockholm så har ni alltså chans att utföra dubbel kändisspotting i det vackra vårvädret. Att få både Porsche 918 Spyder och Zlatan Ibrahimović på samma bild får betraktas som full pott.

 

Jag har också sett Porsche 918 Spyder i trafik.
106
404
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.