Här kör Zlatan sin nya Porsche 918 Spyder

En upphetsad läsare ringde oss och berättade att han nyss sett sin första Porsche 918 Spyder i trafik, i Stockholm. Var det inte en välbekant fotbollsspelare bakom ratten? Jodå, det är Zlatan Ibrahimović som är ute och provkör sin nya Porsche 918 Spyder.
Annons

Porsche 918 Spyder har nyligen börjat levereras till sina första kunder och uppenbarligen har vårt största fotbollsproffs Zlatan Ibrahimović sett till att placera sig först i kön. En av våra läsare ringde nämligen nyss och berättade att han sett en svart Porsche 918 Spyder i trafik för första gången.

Bakom ratten på Porschen satt alltså Zlatan och han siktades vid 12.20 idag lördag, körde från Norrtull till Roslagstull i Stockholm, fortsatte mot Östermalm. Tyvärr var vår läsare inte snabb nog och fastnade i köerna, så någon bild kunde han inte bjuda på. Men det finns en film publicerad av GT Board, som du kan se i rutan nedtill.

Men om det är någon av er läsare som är snabba med mobilkameran i Stockholm så har ni alltså chans att utföra dubbel kändisspotting i det vackra vårvädret. Att få både Porsche 918 Spyder och Zlatan Ibrahimović på samma bild får betraktas som full pott.

 

Annons
Annons
Rulla till toppen