Mc-förare krockar våldsamt – men lurar döden

Att krocka med motorcykel är inte sällan förknippat med svåra skador. Men den här gången klarar sig mc-föraren mirakulöst och hamnar på ett biltak – på benen!
Annons

Man undrar om det ens går att klura ut ett sådant här stunttrick på förhand? Vilken actionrulle som helst skulle vara mäkta stolta över att kunna repetera den mirakulösa räddning som mc-föraren gör efter att ha kört in våldsamt i bakdelen på en bil. Samtidigt har vi en känsla av att det går inte att repetera, ens om man provade hundra gånger.

Givetvis är det ännu en gång en rysk ”dashcam-video” som gjort det möjligt för oss att se det som man annars bara skulle stämpla som en skröna.

Själva händelseförloppet består i att en bil byter från höger- till vänsterfil och det tomma utrymme som motorcykelföraren siktat in sig på finns inte längre. Kraschen är våldsam men som så många gånger förr mildras våldet av att mc-föraren flyger över styret. En volt på bakluckan och sen står han plötsligt på benen igen, uppe på biltaket! Notera också att bilen fortsätter framåt under hela förloppet. Som sagt, ni hade inte trott det om det inte fanns filmbevis.

Annons
Annons
Rulla till toppen