Filmen ”Buy My Volvo” har fått en italiensk uppföljare

Kommer ni ihåg den genialiska Blocket-filmen "Köp Min Volvo" som blev översatt till engelska och då fick namnet "Buy My Volvo"? Nu är det dags för uppföljaren och den röda Volvo 245:an rullar söderut till en spännande filminspelning i Italien tillsammans med Lamborghini Huracan.

Det började i våras som en ovanligt snyggt genomförd och klurigt utformad film till Blocket. En röd, bruxig och patinerad Volvo 245 sökte ny ägare. Filmen "Köp Min Volvo" blev en viral succé och på allmän begäran gjordes en engelsk version – "Buy My Volvo" – som bland annat Autoblog.com hittade. 1,7 miljoner visningar för att sälja en gammal 245:a måste nog vara ett rekord i sammanhanget.

Nu är filmgänget tillbaka med en uppföljare till "Buy My Volvo", med det finurliga namnet "Bye My Volvo". Den en gång röda 245:an känner sig lite vilsen i tillvaron och söker äventyr söderut. Det bär iväg till en filminspelning i Italien där vår ärrade hjälte får stifta bekantskap med kändisar som Lamborghini Huracan.

Filminspelningen visar sig vara en reklamfilm för nya bilspelet "Forza Horizon 2" och då väcks förstås våra förhoppningar – ska denna bredsladdande Volvo 245 få en roll? Men nej, 14 sekunder in i filmen får vi reda på att Microsoft lånat Volvon för reklamfilmen och den ingår inte i spelet. I det här läget borde hela svenska folket ställa sig upp som en "hen" och kräva att Microsoft gör en uppdatering – vad är inte coolare än en lätt bedagad Volvo 245 med takräcke, på bredsladd?!

 

Missa inte denna läsning:

Film: Bästa Volvoreklamen vi sett - någonsin

 

Jag tycker att uppföljaren ”Bye My Volvo” är bättre än första filmen, ”Buy My Volvo”.
21
62
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.