Glömmer handbromsen på Mustang – gör mirakelräddning

Har du glömt handbromsen någon gång? Bilen börjar rulla och panik! Den här historien kunde ha slutat riktigt illa, men bilföraren sprintar snabbare än Usain Bolt och räddar först dörren och gör sedan ett gymnastiskt hopp rakt ner i förarstolen för att dra handbromsen. En riktig mirakelräddning!

Den här filmen har snabbt blivit en viral succé och ni som inte sett den redan kan förbereda er på en riktig solskenshistoria. Det ser fruktansvärt illa ut, men allt slutar väl. Inga barn, djur eller bilar kommer till skada.

Vi vet inte så mycket bakgrunden men det ser ut som en bilverkstad någonstans i USA och sannolikt är det en Mustang Cabriolet från 1967–1969. Ni som vet mer får gärna rätta oss. Om det är bilägaren eller en mekaniker som kör in bilen vet vi inte heller, men uppenbarligen glöms både handbroms och parkeringsläge bort. Bilen börjar sakta rulla bakåt och får snabbt upp farten – katastrofen är nära!

Men bilföraren fattar uppenbarligen ett blixtsnabbt beslut att ingenting är över förrän den feta tanten har sjungit. Den första sprinten räddar förardörren med absolut minsta marginal och sedan avslutar mannen sin språngmarsch med ett elegant simhopp ner i förarstolen. Mustangen är då snuddande nära de bilar som står parkerade på gården och skulle förmodligen ha kraschat in i någon av lastbilarna. Dumt att glömma handbromsen men mirakelräddningen är värd all beundran.

 

Dumt att glömma handbromsen, men den räddningen förlåter allt!
219
7
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.